Sunday, July 10, 2011

Adik dah 3 tahun


Hi! Salam semua, dah lama akak x update kn, bebanyak sori..maklumlah dihambat kesibukan gitu. Sebenarnye banyak entry yang akak nak buat nie, cuma belom sempat jer lagi nak buat hehe... Gambar2 kat Pulau Lagenda ari tu pon belum sempat nak upload lagi, ala pegi masa cuti skolah bulan June ari tu, nanti ea akak share ngan uols..

Oh yea 6 Julai ari tu bufday adik, dah 3 taun dah adik, dah makin besar dah, dan mulut pon dah bertambah becok nyer. Bufday dia kami celebrate kat rumah jer, ala kadar, beli sebijik kek, potong, makan anak-beranak jer, gambo x sempat nak upload, sebagai ganti nyer, nie akak bubuh gambar adik berposing masa kitaorg pegi belanja kat Tesco ari tu.



Oleh kerana Tesco ni bukak pukul 8 pagi, dan kitaorg antara customer yang terawal, maka nyer tuh lah dia, semua kedai2 lain belom bukak lagi. Tapi takpe adik maintain posing, orang belom ramai, lagi lah macam kat rumah dia buat.


Dah naik mickey nak turun pulak, nak naik motor semula, dah terpaksalah mak nyer layankan, sementara nunggu ayah nyer membayar barang2 yang dibeli.


Ni sebenarnya action jer, akak tak bubuh duit pon hehe...Tapi tak kisah lah budak2 dapat naik pon kira okey, buat bunyi enjin motor sendiri pon jadilah...biarlah kanak2, asal dia happy sudah.


No comments:

Share |